Centrul de Recuperare Medicală REHAB MED TERAPY, în sprijinul bătrânilor din Radomirești

Print this entry

Weekend-ul acesta echipa de la Rehab Med Terapy condusă de către Mirela Matanovic a poposit la Radomirești, acolo unde în Parohia condusă de preotul Vânătoru Mihai a avut loc o ședință de masaj medical, unde bătrânii locului au fost masați ,la propriu, de câtre specialiștii medicali ai Centrului Medical din Caracal.

Echipa dotată cu echipament medical de specialitate  de ultimă generație, în colaborare, cu mai mulți medici, printre care s-a aflat și  renumitul cardiolog caracalean  Eustațiu Chițimia, au realizat mai multe servicii medicale bătrânilor, care au fost extrem de entuziasmați, pentru că, iată s-a găsit în sfârșit cineva să aibă leac și pentru bolile lor reumatice.

 

La sfârșitul ședinței de terapie, cei prezenți la biserică au fost premiați de către managerul Centrului de Recuperare Medicală Rehab Med Terapy cu  trei premii constând în mai multe tehnici de masaj terapeutic. Premiile au fost extrase din bolul improvizat de preotul Doru Iagăru, un prieten apropiat Centrului Medical din Caracal.

Fericiții câștigători au fost:

Popa Paula- câștigătoarea unei consultații de specialitate

Curea Virgil – câștigătorul unui masaj Reflexogen

Enache Elena – câștigătoarea marelui premiu – 4 zile a câte patru proceduri din cadrul unui Pachet de masaj efectuat chiar la sediul Centrului de Recuperare din Caracal.

[ot-video type=”youtube” url=”https://www.youtube.com/watch?v=_zbQ87-CwJc&feature=youtu.be”]

Related posts

Leave a Comment

*

code