Andi SARBU: ”Afirm cu certitudine că în calitatea mea de viitor consilier local INDEPENDENT îl voi susține pe Șerban Cernat, pentru a-și duce la îndeplinire tot ce dorește să realizeze, ca primar, pentru acest municipiu și pentru a avea majoritate în Consiliul Local’

Print this entry

Știu și sunt convins că mulți or să-mi sară în cap de ce încă de acum mă pronunț în ceea ce privește candidatul pe care eu îl voi susține în cadrul acestei lupte politice caracalene din cadrul alegerilor locale de anul viitor, alegeri care din punctul meu de vedere vor fi unele atipice pentru acest oraș și pentru caracaleni. Spun acest lucru deoarece văd și constat faptul că partidele la Caracal sunt în criză acută de oameni și aici mă refer inclusiv la PSD Caracal, partidul care timp de peste 20 de ani a rămas neclintit de pe reduta socială. (ANDI SARBU)

Observ că în această perioadă tatonările și discuțiile referitoare la posibilii candidați pentru funcția de primar al Caracalului sunt în toi și fiecare își urmăresc pașii foarte, foarte atenți. Chiar dacă sunt momentan niște zvonuri, ele cu siguranță vor deveni certitudini în viitorul apropiat, că de, nu mai este mult și se dă drumul la sezonul de: mici,bere, cozonaci, alimente de tot felul.

Ion Dinoiu, Lviu Radu, Dan Ciocan, Cristian Conea,Ioan Mocanu, Șerban Cernat, Dumitru Niculescu și de ce nu și actualul primar Eduard Claudiu Ciocăzanu, o paletă de nume intens vehiculate la momentul actual pe eșicherul politic caracalean care în momentul de față își dispută locul pentru a fi primarul Caracalului. Din această listă de personalități caracalene și nu numai din punctul meu de vedere se disting doar trei nume cu adevărat care ar avea  șanse reale de a ocupa mult râvnita funcție de primărel cu acte-n regulă : Ion Dinoiu, Liviu Radu și Șerban Cernat.

Vă întrebați sigur, de ce doar aceste trei nume și nu și altele din lista de mai sus. Simplu pentru că aceștia sunt exponenții pe care îi mai are Caracalul, ca oameni politici, care să mai poată face ceva pentru acest orășel de provincie care sincer să fim în ultima perioadă a ieșit în evidență cu personaje de-a dreptul sărite, dacă nu de pe fix, cu siguranță de pe scena politică locală. Și acum să facem scurte caracterizări celor trei nume rămase din amalgamul de personaje pitorești de mai sus:

Ion Dinoiu – binecunoscutul și arhicunoscutul candidat PP-DD pentru funcția de primar la Caracal. Tot mai mulți pesediști se feresc a nominaliza candidatura sa din partea PSD Caracal ca primar în 2016, însă mulți îi fac curte pentru a mai sponsoriza, încă un partid, după PP-DD, pentru a ieși odată și odată PRIMARUL CARACALULUI. Cu siguranță acesta ar dori să fac acest pas important pentru domnia-sa după eșecul răsunător din 2012, atunci când după ora 18:00 acesta a fost spulberat la propriu de mașinăria PSD-ului care a funcționat excepțional, avându-l la timonă atunci pe directorul de campanie DARIUS VÂLCOV. Sper din tot sufletul să fi învățat ceva din acea lecție usturătoare pentru el, după cum se știe a fost trădat în mod grosolan de chiar oamenii aflați în imediata apropiere a sa din acele vremuri, ulterior aceștia ajungând PSD-iști cu acte-n regulă. Ar fi păcat și de-a dreptul jalnic să mai candideze pentru a pierde chiar și de la partidul care la Caracal de zeci de ani face legea??? Dacă pe vremea aceea era anti-ciocoi, acum vrea să fie ciocoi? Nu știu care va fi reacția oamenilor, dar politica-i politică…In ceea ce privește mesajul PSD-ului la momentul actual,foarte puțin spre deloc mai poate fi imputat fostului primar Gheorghe Anghel, după ce patru ani PSD-ul și noua conducere a fost la timona orașului…deocamdată atât despre Ion Dinoiu și candidatura sa ca primar în 2016

Liviu Radu – o persoană nouă pe eșicherul politic local, ieșită din eșalonul doi din lipsă de personal, insă cu o pregătire profesională bine-pusă la punct. Despre domnia-sa ce putem spune este că în momentul de față se află la conducerea Spitalului Municipal Caracal, din postura de manager. După cum se știe a cochetat și cu PNL Caracal, când președinte la vremea aceea era Șerban Cernat. Insă din motive de nepotrivire politică și nu numai,  acesta a decis să se îndrepte către PSD CARACAL pentru că pe vremea aceea Șerban Cernat era singurul care se împotrivea mamutului politic USELESCIAN.

Șerban Cernat – este singurul care și la ora actuală face opoziție la Caracal și are curaj să spună lucrurilor pe nume așa cum defapt o face ori de câte ori are ocazia. Cred și sunt convins că USL-ul nu trebuia făcut la Caracal și că PNL-ul în momentul de față ar trebui să-i mulțumească în mod public, dacă nu cumva au interese ascunse cu PSD pentru mici funcții trecătoare, că mai există la Caracal.

Gândiți-vă ce mamut politic era PSD Caracal în momentul de față și cu ce lejeritate și la ce scor de neprezentare câștigau, practic umilindu-i și la propriu și la figurat pe actualii liberali care după mazilirea lui Șerban Cernat au rămas și mai puțini în partid, PDL-ul practic acaparându-i, și actualul sediu demonstrand acest lucru…este al PDL-ului, nu al PNL-ului !!!!Pot spune cu certitudine încă de pe acum că în calitatea mea de viitor consilier local INDEPENDENT îl voi susține dacă va dori să candideze de la orice partid politic pe Șerban Cernat pentru a-și duce la indeplinire tot ce dorește să realizeze ca primar pentru acest oraș și pentru a forma o majoritate in cadrul Consiliului Local Caracal.

Related posts

Leave a Comment

*

code