Viitorul primar al CARACALULUI în viziunea lui Marian Doldurea: ”Un băiat tânăr, vorbitor fluent al unei limbi străine care să poată purta o discuție cu posibilii investitori care ar putea dezvolta municipiul”

Print this entry

Marian Doldurea, patronul DOLCHIMEX a dorit să facă lumină, odată pentru totdeauna, în legătură cu posibila sa candidatură la Primăria Caracal, ca primar al acestui municipiu, în vederea alegerilor locale de anul viitor. (Andi SARBU)

”Am văzut în presa județeană mai multe materiale despre posibila mea candidatură pentru funcția de primar al municipiului Caracal. Chiar și ieri am văzut un editorial pe  această temă într-o publicație județeană. Ce pot să vă spun dumneavoastră este că nu mă interesează sub nicio formă această postură și anume cea de primar al municipiului Caracal.

Consider că am o vârstă, și cred cu tărie în viitorul acestui oraș cu o bogată tradiție culturală, dar și istorică. Cred că pentru municipiul Caracal la ora actuală s-ar plia foarte bine pentru acestă funcție de  primar un băiat tânăr, vorbitor fluent al unei limbi străine care să poată purta o discuție cu posibilii investitori care ar putea dezvolta acest mic oraș de provincie. La vârsta pe care o am cred că a venit timpul să mă dedic mai mult FAMILIEI.

Insă ce pot să vă asigur este faptul că pe acest tânăr îl voi sprijini în demersurile sale pentru ca acest oraș să poată deveni ce era odinioară, în arhicunoscutul județ Romanați’‘, ne-a declarat Marian Doldurea, patronul DOLCHIMEX.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code