Minune la Caracal!!! După zeci de ani strada Bistriței se asfaltează

Print this entry

 Și în Caracal  lucrurile au început să se miște. După zeci de ani de așteptare, iată că a venit rândul și locuitorilor de pe str. Bistriței să se bucure că cineva are ochi și pentru ei.  (Andi Sârbu)

Astfel că, în cursul zilei de astăzi,  noi cei de la www.adevarulcaracalean.ro am ajuns și în această zonă demult uitată de autoritățile locale pentru a vedea minunea. Și mare ne-a fost mirarea când am văzut echipe de muncitori la lucru și utilaje ce pregăteau terenul pentru un covor asfaltic. De menționat este faptul că noi presa am scris acum ceva vreme despre acestă zonă și iată că lucrurile au luat-o pe făgașul lor normal și anume în sfârșit cineva a avut ochi și pentru caracalenii ce locuiesc în această zonă.

”Ne bucurăm că, în sfârșit, după atâția ani  și strada noastră este pe lista priorităților autorităților locale. Sperăm din tot sufletul să o termine cât mai repede pentru că vremea o să se strice la un moment dat și lucrările cu siguranță vor stagna. Dacă ploile vor începe va fi cu siguranță un chin pentru noi, cei care stăm aici. Va trebui să ieșim la poartă cu cizme de cauciuc pentru că nămolul va fi dușmanul numărul unu”, ne-a declarat un caracalean de-al locului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.