Super tare!!! Victorie de etapă a PP-DD contra PSD, la Caracal ?

Print this entry

In aceste zile conform portalului Tribunalului OLTOrganizația județeană a PP-DD Olt și cea din Caracal au obținut o victorie în detrimentul Consiliului Local Caracal în ceea ce privește hotărârea  nr.86/30.09.2015, privind validarea mandatului de consilier local pentru d-nul Bușică Alexandru, membru PSD. (Andi Sarbu)

După două soluții amânate (21.10.2015, 04.11.2015) iată că a venit și rândul și celei  de-a treia, unde completul de judecată admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamantele Organizația Județeană a PP-DD Olt  și de Organizația PP-DD Caracal în contradictoriu cu pârâtul Consiliul Local Caracal și Bușică Alexandru. Anulează Hotărârea Consiliului Local  Caracal nr.86/30.09.2015.

De menționat este faptul că validarea consilierului local PSD Bușică Alexandru a survenit datorită vacantării unui mandat de consilier local , prin demisia din calitatea de consilier local a lui Florea Octavian,  cel care  a fost ales consilier local de pe listele electorale ale PP-DD, însă datorită renumitei Ordonanțe de Guvern a fostului premier Victor Ponta,  acesta a trecut în barca PSD-ului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.