Dumitru Niculescu, un candidat al unei coaliții ANTI-PSD la Caracal ?

Print this entry

Dacă ieri vorbeam de o coaliție ANTI-PSD la Caracal, astăzi vom comenta un zvon care circulă pe piața caracaleană tot mai des și anume, deputatul Dumitru Niculescu, candidatul coaliției mai sus numite, pentru funcția de primar la Caracal. Un lucru destul de interesant, dar de urmărit îndeaproape.

Niculescu_DumitruNu cu mult timp în urmă, Dumitru Niculescu se afișa la braț cu Dan Diaconescu, pentru a-l susține ca primar la Caracal, pe Ion Dinoiu care astăzi ar dori să facă o piruetă către PSD, pentru a candida ca primar la Caracal. Interesantă mișcare, nu?

Ion Dinoiu – PSD (fost anticiocoi), cu un anticiocoi UNEPERIZAT între timp, care se vrea candidatul tuturor partidelor politice caracalene pentru a destabiliza marele PSD la Caracal.

Ciudat sau nu, coincidență sau nu?

Doi foști colegi de partid, acum doi adversari politici, care nutresc același sentiment de a ajunge PRIMAR.

Oare ce să se fi întâmplat cu cei doi? Cumva niște polițe de plătit din campania precedentă, atunci când Ion Dinoiu a pierdut fotoliul de primar de la ora 18:00, până la ora 21:00, ora închiderii urnelor.  Scorul de atunci fiind cu aproximativ 4.000 de voturi în favoarea actualului primar Eduard Claudiu Ciocăzanu, atunci în grațiile preacuviosului PSD.

Vinovații pentru pierderea acelor alegeri din cadrul PP-DD nu s-au găsit, Ion Dinoiu luând asupra sa întregul eșec.

Totuși, au fost o echipă: mai mare, mai mică, însă, au fost :”Toti pentru unul și unul pentru toți” sau unii au tras pe alții ?

Nu știu, întreb și eu?

Unii au pierdut, alții au ajuns deputați, alții consilieri județeni, consilieri locali și iată că fiecare s-a ales cu câte ceva!!! Bună treabă, nu?

Ba mai mult, alții au ușchit-o cât mai repede spre PSD, chiar înainte de campanie cu câteva zile…

In această situație înțelegem lupta la baionetă care se va da în campania de la locale, dacă Dumitru Niculescu va candida împotriva lui Ion Dinoiu, atrâgând după sine o coaliție ANTI-PSD la Caracal.

Insă ce ne facem în această situație cu celălalt deputat al Colegiului V, Dan Ciocan, care va fi rolul lui în această piesă de teatru ? Despre acest lucru vom vorbi în materialele viitoare!!!

Caracalul, un oraș mic de provincie, e dorit de mai toate miresele care vor un mire, frumos, deștept, dar mai ales cu bani. Visteria-i plină, nu-i așa!!!!

Andi Sarbu

leave a comment

*

code

Create Account



Log In Your Account



Facebook