Ioan Mocanu, candidatul PNL, emoții mari în a deveni primarul Caracalului

Print this entry

Caracalul clocotește politic. In această perioadă fiecare se întâlnește cu fiecare, care mai pe ascuns, care la vedere, pentru a stabili în mare parte cum vor decurge lucrurile în ceea ce privește alegerile locale de anul viitor, alegeri deosebit de importante pentru fiecare tabără în parte: fie că vorbim de PSD sau de PNL, UNPR-ul, la Caracal,  fiind un partid practic prea mic pentru a da de unul singur primarul la Caracal.

După cum se știe acest partid a avut o tentativă în acest sens, chiar la alegerile locale din 2012, când primarul de atunci, Gheorghe Anghel a candidat din partea UNPR, fiind la cuțite cu PSD-ul.  La aceea vreme, Mecca județului OLT, Darius Bogdan Vâlcov spunea despre acesta că  poate candida de la Partida Romilor sau de la Partidul Verde- Albăstrui.  Episodul pare să se repete, dar cu actori diferiți și la aceste alegeri locale de anul viitor.

Criterii integritate - f bunIn ceea ce privește PNL-ul la Caracal, acesta se pare că are drumurile foarte încâlcite, acest lucru se întâmplă datorită unei părți din conducere și anume a USL-istului Gigel Știrbu care taie și spânzură în partid fără a da niciun fel de explicație celeilalte părți. Ioan Mocanu, proaspătul candidat al PNL-ului la Caracal anunțat că va candida pentru funcția de primar pare a avea reale dificultăți în ceea ce privește cele zece criterii de integritate stabilite de PNL la nivel național. adresa SG - bunMulți membrii din interiorul partidului nu sunt convinși că acesta pare a fi soluția câștigătoare de anul viitor ca să devină primarul municipiului Caracal.

Adresa realizată de Secretariatul General al PNL la nivel național este înregistrată încă de la data de 2 decembrie 2015.

Rămâne de văzut cum vor rămâne lucrurile în PNL Caracal…încă se joacă această candidatură!!! Citeste si   pe: blogul personal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code