Alinutza comandă, Gigel Sorinel execută, Ioan Mocanu președinte PNL CARACAL

Print this entry

In cursul zilei de ieri, la Slatina, a avut loc o ședință în cadrul PNL care a zguduit din temelii organizația lui Gigel Sorinel Știrbu care a făcut întocmai cum a poruncit Alinutza de la București, partea liberală, de a pune candidatul ca primar în fruntea partidului, numindu-l președintele acestuia.

Exact de ieri, Ioan Mocanu este noul președinte al PNL Caracal, așa cum s-a hotărât la Consiliul Național al PNL, acum ceva vreme.

Numirea în funcția de președinte al PNL Caracal a iscat un tzunami în partid, acest lucru deranjându-l pe fostul co-președinte de la nivel local, nimeni altul decât consilierul local, Cristian Pavel, care de ieri a devenit de ieri doar un suflător în urechi a lui Gigel Știrbu și probabil va primi pentru acest lucru, de la șef, o binemeritată funcție, alta bineinteles decât cea pe care a avut-o.

Insă până când acest lucru, nu se știe!!!! Pentru că domnul consilier are rude care nu stau tocmai roz la capitolul moralitate încă de pe vremea fostului primar Gheorghe Anghel când afacerile prosperau ajungând la sume impresionante de ordinul miliardelor de lei.

Tot în cadrul acestei ședințe de partid restrânsă a avut loc și o discuție cu privire la o presupusă candidatură a lui Șerban Cernat, ex-președintele PNL Caracal, pentru funcția de primar pentru viitoarele alegeri locale din 2016.

La auzul acestei propuneri colericul co-președinte al PNL OLT, Gigel Sorinel a sărit ca ars, amintindu-și probabil de vremurile când acesta nu putea să miște lucrurile în USL din cauza lui Șerban Cernat, la aceea vreme președinte al organizației liberale caracalene.

Venirea în PNL a fostului liberal caracalean ar încinge la propriu scena politică arzându-l practic pe mister Sorinel la buzunare, atât la locale cât mai ales la parlamentare, când acesta va trebui să convingă alegătorii că este singurul care se zbate pentru acest județ cu tot cu Luceafărul lui Eminescu, dar și cu tot cu felinele pe care îi place să le conducă.

De menționat este că Gigel Sorinel a comandat un sondaj de opinie la Caracal care cu siguranță pune semne serioase de întrebare unde reprezentantul PNL, Ioan Mocanu este lider, urmat de Liviu Radu și Eduard Claudiu Ciocăzanu, Ion Dinoiu, practic ieșind din cărți.

Oare sondajul o fi făcut ca și cel de la Slatina, unde Sorinel îl face deja primar pe Marius Bălașa?

Sondajul pare de cascadorii râsului ținând cont că numai cadrele didactice și majoritatea directorilor de învățământ sunt puși politic, deci sunt pesedizați din cap până în picioare, nu cum insinuează Marusel, copilul de suflet a lui Gigel, cum că, profesorii sunt trup și suflet cu candidatul, acum președinte al PNL Caracal, Ioan Mocanu.

Cu alte cuvinte, Gigel Sorinel face tot posibilul să mențină USL -ul tacit la Caracal și să-și asigure viitorul, probabil pe o insulă cu africani.

Dedicație pentru GIGEL SORINEL, fără număr !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code