Săptămâna ION CREANGĂ – 180 de ani de la naștere

Print this entry

La Biblioteca Municipală Virgil Carianopol au continuat proiecțiile cu povești animate din cadrul Săptămânii ION CREANGĂ, 1-8 martie 2017.

După ce ieri o parte din personalul bibliotecii s-a deplasat la Școala Nicolae Titulescu – G.P.P. nr.3 unde copiii au vizionat Ursul păcălit de vulpe și Punguța cu doi bani, astăzi instituția de cultură i-a avut ca invitați pe copiii din clasa a-II-a B însoțiți de profesoarele Mariana Benescu și Mioara Dobre de la Școala Gimnazială nr.2 care s-au delectat cu povestea lui Harap-Alb și partenerii lui fantastici.

Poveștile lui Ion Creangă au fpst urmărite cu interes și de copiii de la Căsuțele de Tip Familial Sf. Nicolae din Caracal în cadrul proiectului cultural Punct și virgulă inițiat de Biblioteca Municipală Virgil Carianopol. O săptămână asemănătoare va fi organizată la începutul lunii aprilie cu ocazia Zilelor cărții pentru copii cu ocazia unui eveniment mai amplu unde vor fi prezentate expoziții de carte, rafturi tematice și proiecții cu povești animate din creația lui Hans Christian Andersen, a adăugat Vera Grigorescu, coordonator al bibliotecii.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.