Gest umanitar pentru nou-născuții din Spitalul Municipal Caracal

Print this entry

Zilele acestea la Spitalul Municipal Caracal cu sprijinul preotului Doru Iagăru s-a întâmplat un lucru foarte plăcut și util pentru unitatea spitalicească. (Andi Sarbu)

A fost achiziționat un monitor de functii vitale ce permite monitorizarea frecventei cardiace, saturatia cu oxigen a sangelui si pulsul, astfel incat medicii pot calibra restul aparaturii in functie de acesti parametrii pentru Secţia de Neonatologie.

 

Tinand cont de faptul ca acest tip de monitor de functii vitale le ofera medicilor informatii extrem de pretioase pentru sanatatea micutilor pacienti, achiziția facuta cu ajutorul preotului Doru Iagăru e mai mult decat binevenita.

”Acest preot al nostru, al tuturor, ne ajută în special acum pentru copii și mai ales pentru secția de Nou-născuți prin aceste donații care ajută la dotarea cu aparatură medicală unde suntem deficitari.
Acest aparat obținut și prin donațiile de Mărțișor ale copiilor înseamnă foarte mult pentru secția spitalului nostru. El urmărește funcțiile vitale ale nou-născuților pentru descoperirea unor afecțiuni, urmând atitudinea terapeutică a medicilor în funcție de aceste constante. Ne face o adevărată cinste și onoare să-l avem alături de noi pe preotul Doru Iagăru și ne crează o stare de bine. Îi mulțumim din tot sufletul pentru că întotdeauna este alături de noi”, a declarat Daniela Buiculescu, managerul Spitalului Municipal Caracal.

[video_jacker height=315 width=560]https://www.youtube.com/embed/MhkH7SfX9X4[/video_jacker]

Colaboratori în cadrul acestei lăudabile inițiative au fost: Cornelia Mușat – director Școala Gimnazială Nicolae Titulescu, prof. Carmen Niță – Colegiul Național Ioniță Asan, Daniela Bulza  prof. Școala Gimnazială nr.2, Valeria Dobromir  prof. Școala Gimnazială Nicolae Titulescu, Elena Bojan  prof. Școala Gimnazială Nicolae Titulescu, Antoaneta Lăcusteanu  consilier Autoritatea Tutelara pentru Protectia Copilului din cadrul Primăriei Caracal și nu în cele din urmă, Protoeria Caracal.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.