Premierea concursului de creație literară „Castelul cu povești”, ediția a-V-a

Print this entry

Biblioteca Municipală „Virgil Carianopol” a fost, astazi, gazda premierii concursului, ajuns la cea de-a V-a editie, „Castelul cu povesti”. (Andi Sarbu)

Zeci de copii au fost premiați de colectivul bibliotecii pentru munca depusa pe parcursul anului scolar. Concursul se adresează micuților din ciclul primar. Au fost acordate 46 de premii și  diplome de participare. Ca in orice concurs bineînțeles ca a existat și  un juriu care sa departajeze.

Juriul anul acesta a fost format din: Laura Tudor, prof. Lb Româna Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”, Epure Diana, Duca Ștefania, prof. Invatamant prescolar GPP nr.3, Viorel Chirea  prof. Arte Plastice, Centrul Cultural Municipal Caracal.


„Castelul cu povești este un concurs de creație literară pentru copiii din ciclul primar care are ca scop dezvoltarea creativitatii si imaginației acestora. Reancearca de a face trecerea de la simple compuneri la povești care să aibă o structura logică, personaje, expresii literare specifice. Anul acesta au fost depuse 83 de lucrări venite de la școlile gimnaziale din Caracal ( Gheorghe Magheru, Nicolae Titulescu, Sc. Gimnaziala nr.2, Colegiul Național „Ioniță Asan”, Sc. Gimnaziala Redea, Gostavatu,Liceul Teoretic :Ion Gh.Roșca”-Osica de Sus și Liceul Tehnologic „Ion Popescu” – Cilieni”,
a declarat Vera Grigorescu, coordonator Biblioteca Municipală „Virgil Carianopol”.

 

[video_jacker height=315 width=560]https://www.youtube.com/embed/oHXKSe6QGHI[/video_jacker]

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.