Beatrice Holdon, lansare de carte la Bookfest -Salonul Internaţional de Carte, ediţia a XIII-a

Print this entry

Sâmbătă 2 iunie 2018  la Bookfest -Salonul  Internaţional de Carte, ediţia a XIII-a, care s-a desfăşurat în cadrul Romexpo, Pavilion 2 la Bucureşti, în perioada 30 mai-3 iunie, editura Datagroup din Timişoara a organizat evenimentul de lansare a romanului Străini, scris de Beatrice Holdon. (Andi SARBU)

Absolventa Liceului ,,Ioniţă Assan,, din Caracal – promoţia 1993, autoare şi a volumului de proză Umbrele destinului, bibliotecar la Biblioteca Centrală Universitară ,,Carol I,, din Bucureşti,  i-a avut ca invitaţi pe:

– conf.univ.dr. Claudiu T. Arieşan (Universitatea de Vest Timişoara, membru al Uniunii Scriitorilor, eseist, critic literar, realizator de emisiuni TVR şi TVR3

– prof. Corneliu Vasile (Caracal), doctor în filologie, membru al Uniunii Scriitorilor, autor printre altele al volumelor Scriitorul vremii, vremea scriitorului, În umbra literei)

Iulia Ioniţă (Bucureşti), autoarea Seriei Percepţii inconştiente – Uşa de dincolo de viaţă şi Flori în păr, cu traducere în limba germană).

Iată câteva impresii după eveniment împărtăşite de Beatrice Holdon:

“ Ne-am simţit minunat, mă bucur enorm pentru apariţia cărţii mele pe piaţa editorială din România.  Prin grija editurii Datagroup va fi tradusă şi în limba germană. Iată un citat din roman: Viaţa ne oferă de fiecare dată câte un revers de fericire şi ceea ce credeam că poate fi atât de groaznic şi nu vom uita niciodată, devine cu timpul o amintire ce ţine de trecut. Alegeţi să trăiţi autentic, fiind sinceri mai ales cu voi înşivă. Iar pe cei care au pasiuni îi îndemn să şi le exploateze şi să se pună în valoare cu tot curajul în felul acesta.  Este cea mai frumoasă şi durabilă satisfacţie pe care o  putem avea, aceea de a ne descoperi lumii cum simţim, prin propria creativitate.Vă trimit un zâmbet cald, vă îmbrăţişez cu drag”.

Străini se poate achiziţiona de pe site-ul editurii.

Beatrice Holdon scrie şi pe www.perfectimperfecte.ro

Despre Bookfest:

Salonul Internaţional de Carte Bookfest este organizat de Asociaţia Editorilor din România, sub egida Federaţiei Editorilor din România, cu sprijinul Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale. Pentru al treilea an consecutiv, Salonul Internaţional de Carte Bookfest a fost organizat sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României.

Intrarea este liberă iar expozanţii – cele mai importante edituri din România – îi aşteaptă an de an pe vizitatori cu cele mai bune cărţi la cele mai bune preţuri şi o mulţime de lansări.

Invitatul de Onoare al acestei ediţii a fost Statele Unite ale Americii.

Bookfest este cel mai important salon de carte din România şi singurul eveniment al industriei editoriale care a reuşit să capete o dimensiune internaţională marcantă. La Salonul Internaţional de Carte Bookfest de anul trecut  (Bucureşti, 24-28 mai 2017) au fost prezente peste 150 de expozanţi şi circa 100000 de vizitatori, programul celor cinci zile cuprinzând peste 400 de evenimente interactive, de la lansări şi dezbateri până la proiecţii cinematografice şi evenimente interactive. Invitat de onoare al ediţiei din 2017 a fost Suedia.

Salonul de Carte Bookfest are ediţii locale în Timişoara, Cluj-Napoca, Tîrgu Mureş, Iaşi, Braşov şi o altă ediţie internaţională la Chişinău.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.