Sedinta extraordinara – Primaria Caracal. Afla ce proiecte au mai aprobat alesii locali!

SEDINTE CONSILIUL LOCAL Știri de ultimă oră

Print this entry

In cursul acestei dimineti a avut loc o sedinta extraordinara convocata la initiativa primarului municipiului Caracal,dr. Liviu Radu.

Pe ordinea de zi s-a aflat un singur proiect de hotarare referitor la transformarea si mutarea unor posturi prevazute cu functii publice vacante in statul de functii al Primariei municipiului Caracal si modificarea corespunzatoare a Anexei nr. 2 si Anexei nr. 3 la HCL nr. 103/2017 referitoare la aprobarea numarului maxim de posturi a Regulamentului de organizare si functionare, a structurii organizatorice si statului de functii ale Primariei municipiului Caracal.

Sedinta extraordinara – Consiliul Local Caracal – 17.07.2018

In cursul acestei dimineti a avut loc o sedinta extraordinara convocata la initiativa primarului municipiului Caracal,dr. Liviu Radu.Pe ordinea de zi s-a aflat un singur proiect de hotarare referitor la transformarea si mutarea unor posturi prevazute cu functii publice vacante in statul de functii al Primariei municipiului Caracal si modificarea corespunzatoare a Anexei nr. 2 si Anexei nr. 3 la HCL nr. 103/2017 referitoare la aprobarea numarului maxim de posturi a Regulamentului de organizare si functionare, a structurii organizatorice si statului de functii ale Primariei municipiului Caracal.

Publicată de Primaria Municipiul Caracal pe Marţi, 17 Iulie 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.