Sedinta extraordinara – Primaria Caracal. Afla ce proiecte au mai aprobat alesii locali!

Print this entry

In cursul acestei dimineti a avut loc o sedinta extraordinara convocata la initiativa primarului municipiului Caracal,dr. Liviu Radu.

Pe ordinea de zi s-a aflat un singur proiect de hotarare referitor la transformarea si mutarea unor posturi prevazute cu functii publice vacante in statul de functii al Primariei municipiului Caracal si modificarea corespunzatoare a Anexei nr. 2 si Anexei nr. 3 la HCL nr. 103/2017 referitoare la aprobarea numarului maxim de posturi a Regulamentului de organizare si functionare, a structurii organizatorice si statului de functii ale Primariei municipiului Caracal.

Sedinta extraordinara – Consiliul Local Caracal – 17.07.2018

In cursul acestei dimineti a avut loc o sedinta extraordinara convocata la initiativa primarului municipiului Caracal,dr. Liviu Radu.Pe ordinea de zi s-a aflat un singur proiect de hotarare referitor la transformarea si mutarea unor posturi prevazute cu functii publice vacante in statul de functii al Primariei municipiului Caracal si modificarea corespunzatoare a Anexei nr. 2 si Anexei nr. 3 la HCL nr. 103/2017 referitoare la aprobarea numarului maxim de posturi a Regulamentului de organizare si functionare, a structurii organizatorice si statului de functii ale Primariei municipiului Caracal.

Publicată de Primaria Municipiul Caracal pe Marţi, 17 Iulie 2018

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.