Primarul Liviu Radu si consilierul judetean Lucian Bondrescu, in vizita de lucru la Parlamentul European

Print this entry

In perioada 22 – 24 august o delegație de social-democrați din Olt s-a aflat, într-o vizită de lucru la Parlamentul European. 

Din delegația au mai făcut parte:  Liviu Radu, primarul municipiului Caracal, consilierul judetean PSD, Lucian Bondrescu,  viceprimarul din Corabia, Sorin Gigi Vlad, și primarii localităților Găneasa (Dumitru Costea), Voineasa (Liviu laurențiu Anuța), Osica de Jos (Marian Pistol), Gostavățu (Marius Ștefan Popescu), Sprâncenata (Marin Mihăeșteanu) și Grojdibodu (Adrian-Viorel Căpriță).

Vizita a fost posibilă prin implicarea Gabrielei Zoana, vicepreședinte al Comisiei pentru Agricultură din Parlamentul European și a inclus, dincolo de vizitarea unor obiective instituționale, discuții pe marginea viitoarelor alegeri europarlamentare și întâlniri cu români care lucrează în Bruxelles și în instituțiile europene.

Intalniri importante  au fost cu Călin Chira, coordonator al Secției Politicii de Coeziune în cadrul Reprezentanței Permanente de la Bruxelles, Dragoș Bănescu, însărcinat cu afaceri interne ad-interim si cu Miron Podgoreanu, consilier politic în Comisia de Agricultură și în Comisia specială privind autorizarea pesticidelor din cadrul Parlamentului European.

Delegații din Olt au participat și la o conferință pe tema politicii de coeziune a Uniunii Europene post – 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.