Caracal – Un Oraș Curat – Natura nu ne cere să fim geniali, ajunge să fim raționali!

Actualitate Știri de ultimă oră

Print this entry

Natura nu ne cere să fim geniali, ajunge să fiim raționali ! -Comunicat-Final de organizare proiect Caracal – Un Oraș Curat
În cursul zilei de astăzi s-a încheiat faza de oraganizare a proiectului – Caracal – Un oraș curat, reprezentanții managementului de proiect s-au întâlnit pentru stabilirea ultimelor detalii.

A fost realizată harta deșeurilor iar în funcție de aceasta a fost făcută zonarea municipiului, în fiecare zonă acțiunea va fi coordonată de către un reprezentat al Primăriei municipiului Caracal și monitorizată de către un responsabil al echipei de voluntari. Conform parteneriatelor încheiate, rezultă că mâine 15 septembrie 2018 , se vor prezenta la acțiune aproximativ 700 de voluntari.

Voluntarii se vor prezenta la ora 8.30 la sediul Primăriei Caracal pentru înregistrarea prezenței, echiparea, instruirea PAI și dotarea cu materialele necesare, iar începând cu ora 9.30 se va începe curățarea zonei alocate. Deșeurile rezultate în urma acțiunii se vor depozita în punctele de colectare zonale stabilite, marcate prin indicatoare, iar ridicarea acestora se va face de către operatorul de salubritate, ADPP Caracal, partener în cadrul proiectului. Revenim cu detalii în cursul zile de mâine cu privire la desfășurarea evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.