Liviu Radu, primarul municipiului Caracal: ”PSD Caracal sustine solutiile domnului presedinte Paul Stanescu de a iesi din aceasta criza politica”

Actualitate Știri de ultimă oră

Print this entry

Ca urmare a situatiei politice actuale tensionate de la nivel national, Liviu Radu primarul municipiului Caracal tine sa faca urmatoarele precizari:

”Ca primar de municipiu, dar si ca om politic, voi sustine intotdeauna un demers care sprijina administratia locala si investitiile pentru cetateni, nu oameni politici si functii efemere.

Asadar, organizatia noastra sustine solutiile domnului presedinte Paul Stanescu de a iesi din aceasta criza politica.  Pentru a ramane principala forta politica a tarii trebuie sa ne intarim structurile partidului si sa stopam acest trend cu impact negativ atat pe plan intern, cat si international.

Partidul Social Democrat  trebuie sa redevina un partener viabil pentru dialog in cadrul relatiilor cu partenerii nostri internationali, iar Romania sa-si recastige increderea in fata acestora.

Este un moment important si delicat in acelasi timp, dar imi indemn toti colegii la unitate si solidaritate”, a declarat Liviu Radu, primarul municipiului Caracal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.