marți, mai 30, 2017
Home > Interviuri > Altă Mărie, altă pălărie, alt mandat ca ales local sau chiar primar? – Vasile Bujor

Altă Mărie, altă pălărie, alt mandat ca ales local sau chiar primar? – Vasile Bujor

Nici nu știu cum să încep acest editorial numai când mă gândesc la unii care pentru dânșii bunul simț lipsește cu desăvârșire. Scriu aceste gânduri  poate, poate se vor deschide, vor fi un pic mai “open-mind” să spun așa,  când vine vorba de a comunica cu presa, care vrem, nu vrem să spunem, tot noi i-am făcut “VEDETE”  și mai vor să fie aleși locali încă un manadat schimbând MĂRIA, dar și PĂLĂRIA. (Andi SARBU)

Comunicarea cu presa pentru orice politician din lumea aceasta este vitală din punctul meu de vedere, însă politrucii  se ascund mișelește fără a avea cohones sau sânge în instalație, adică mai pe românește să fie bărbați și să comunice cu alegătorii și prin mijloacele mass-media, fie ele locale, județene sau chiar naționale pentru a da socoteală în fața lor.

Așa s-a întamplat și cu fostul consilier local PSD, Vasile Bujor  când a fost sunat de noi presa locală pentru a da niște răspunsuri necesare, care oarecum făceau lumină, în ceea ce privește demisiile dumnealui , atât cea din funcția de consilier local, dar și cea din PSD, partidul care până mai ieri i-a fost de mare ajutor. Insă vreau să vă fac publice stimați cititori fideli ai site-ului nostru setul de 27 de întrebări pe care eu,  Andi SARBU vroiam să i le adresez stimatului domn fost consilier PSD Caracal, Vasile Bujor.

Menționez că interviul treabuia să fie VIDEO- inregistrat. Insă nu s-a mai putut realiza din cauză că interlocutorul nu a mai răspuns apelului nostru.

1. Dle Bujor de ce ați făcut acest gest acum când mai este 1 an și 2 luni până la alegerile locale de anul viitor? De ce n-ați făcut acest lucru mai devreme?

2.Deși n-am fost prezent la ședința extraordinară în cadrul căreia v-ați dat demisia, am vizionat înregistrarea pe care am luat-o de la colegii de la Video Jurnal Caracalean și am văzut că ați declarat că: “M-a învins sistemul”. Despre ce sistem este vorba dle Bujor?

3. Dle Bujor când ați intrat în PSD Caracal sistemul în momentul acela nu v-a învins?

4. Cum caracterizați PSD – ul la Caracal după aproape 3 ani în care ați fost activist convins în cadrul acestei grupări politice?

5. Dle Bujor de când cochetați cu PNL -ul? Noi presa deja avem semnale în acest sens. Este ceva sigur?

6. Veți candida pentru funcția de primar din partea PNL-ului la viitoarele alegeri locale de anul viitor?

7. Inaintea demisiei dumneavoastră din consilier local și din PSD Caracal, o revocare din funcție a făcut vâlvă în cadrul CL. Viceprimarul Ioan Mocanu a fost revocat din funcție după un proiect de hotărâre aprobat de o majoritate zdrobitoare de 16 consilieri în plenul CL. Cum comentați această revocare din funcție a viceprimarului Ioan Mocanu?

8. Dle Bujor pe cine incomoda sau incomodează viceprimarul Ioan Mocanu în CL, dar la nivelul jud. OLT?

9. Există și în momentul de față un om la OLT de care caracalenii trebuie să-l știe de șef? Vă pun această întrebare  cu gândul la un interviu ce i l-am luat cu ceva timp în urmă fostului primar, Gheorghe Anghel, unde acesta spunea de Paul Stănescu acest lucru.

10. Am și eu o curiozitate dle Bujor, să spun așa, de ce în cadrul CL nu există o transparență în ceea ce privește presa. Mă refer strict la interviuri cu consilierii, nu faptul că participăm la ședințele ordinare, extraordinare sau de îndată care oricum sunt publice. Se ascunde ceva sau care este motivul pentru care unii consilieri nu sunt lăsați să dea interviuri, așa cum faceți dumneavoastră în momentul de față, deși nu mai aveți calitatea de consilier local?

11. Dacă nu se poate face acest lucru în presa locală, dar nici măcar în presa județeană “de casă” să-i spun așa? In afară de interviurile date de primarul Eduard Claudiu Ciocăzanu, eu unul nu am văzut niciun interviu  dat de un consilier local. De ce acest lucru?

12. Care este părerea dumneavoastră în ceea ce privește șansele unui independent în cadrul CL la viitoarele alegeri locale în persoana mea?

13. Credeți că un jurnalist poate fi un câine de pază și în cadrul CL?

14. Știu că acum ceva timp în urmă ați înființat o publicație scrisă, se numea Reîntregirea. Ce s-a întâmplat de ce nu mai apare pe tarabă?

15. Este greu să faci presă la Caracal?

16. Ce mesaje doriți să le transmiteți  caracalenilor acum când ați demisionat din PSD pentru a intra în PNL?

17. Cum  a fost și cum este văzut în momentul de față Darius Vâlcov în PSD, dar Paul Stănescu?

18. Cum ați vedea numirea lui Octavian Stănescu, dacă se va concretiza în funcția de viceprimar al municipiului Caracal? Vă pun această întrebare ca fost președinte în Comisia Juridică din cadrul CL?

19.Dle Bujor, sincer, ați fost martor la vreun șantaj în cadrul PSD Caracal?

20. Pe cine vedeți în funcția de primar la viitoarele alegeri locale?

21. Când ați intrat în PSD Caracal cu ce gânduri ați intrat dle Bujor, acum când nu mai activați în PSD Caracal cu ce gânduri ați ieșit?

22. Pe cine ați pune dumneavoastră în momentul de față viceprimar la Caracal?

23. Cum considerați dvs că sunteți văzut la ora actuală în municipiul Caracal? Mă refer din punct de vedere al persoanei fizice Vasile Bujor, dar și a fostului consilier local PSD Caracal?

24. In momentul de față cine este persoana care va fi în locul dvs în PSD? Dar în Comisia Juridică?

25. Puteți să îmi dați trei nume de liberali autentici din Caracal?

26 Dle Bujor ați fost un liberal pe lista PSD-ului la Caracal?

27. Dacă la alegerile locale de anul viitor îl veți avea contracandidat pe primarul Eduard Claudiu Ciocăzanu pe ce teme îl veți combate: plusuri, minusuri în administrația locală?

Trageți dumneavoastră CONCLUZIILE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code