marți, mai 30, 2017
Home > Știri de ultimă oră > Ofițerul acoperit din presă, cobai pentru politruci

Ofițerul acoperit din presă, cobai pentru politruci

Sintagma “ofițerul acoperit” și cu atât mai mult din presă pare că a devenit un adevărat cobai pentru politruci. Tot mai mulți politicieni din anumite partide, însă cu precădere din PSD devin tot mai vulnerabili când unii dintre jurnaliști cu sânge în instalație le reproșează  modul imbecil de cum guvernează această țară.   (ANDI SARBU)

Și nu o fac, doar așa de amorul artei, ci doar pentru că clasa politică a devenit tot mai nesimțită urmărindu-și doar propriile interese fără a mai ține seama de părerea românilor care dacă nu se trezesc , “acum ori niciodată”, vorba imnului național, vor dormi cu siguranță pe vecie, deoarece baronii, miliardarii de carton  veghează la banii și bunurile lor.

Pupincurismul, o artă care în România este la rang de virtute pare o pastilă care provoacă orgasme nenumărate pentru politrucii din ziua de azi. Vor ca toată lumea să le stea drepți în față, inclusiv mass-media, ca de, nu-i așa: imaginea face toți banii.

Uite că una mass-medie s-a cam săturat să le suporte această aroganță mizerabilă din comportament  și nu mai vrea să le facă jocul.

Și ce să vezi lozinca “ofițerul acoperit” este arătată ca o pisică neagră jurnaliștilor care cu adevărat își fac meseria și și-o respectă, nu ca alți jurnaliști care sunt experți în a linge fără menajamente părțile dorsale ale politrucilor care mai conduc  câte-o publicație, doar așa din umbră, că de, să nu se prindă organele în drept.

Păcat, spun acest lucru, pentru că și în provincie, există ziariști care se vând  pentru câțiva lei în pungă dați la șto de acești politicieni, umilindu-i practic în ultimul hal și cu această ocazie dezonorându-le  profesia, aceea de JURNALIST.

Practic vezi acest lucru, doar urmărind comentariile de pe site-urile de știri de casă unde vizitatorii înjură autorul materialului fără niciun fel de remușcare. Oare este bine, oare este rău să te expui ca jurnalist unor astfel de injurii, doar pentru o leafă derizorie?

Vă las pe dumneavoastră dragi cititori să evaluați cele scrise mai sus și să judecați dacă fiecare dintre noi nu ar trebui să avem fiecare un preț al nostru, pus de noi, nu de alții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code