Home > Știri de ultimă oră > ȘERBAN CERNAT, caracaleanul care va deveni PRIMAR

ȘERBAN CERNAT, caracaleanul care va deveni PRIMAR

In sfârșit scriu opinii pe acest site după ceva timp, destul de îndelungat. Am trecut prin clipe care cu adevărat mi-au marcat viața. Cred și sunt convins că numai prin scris și prin modul de a mă face înțeles de dumnoavoastră voi reuși să trec cu bine peste tot ce-am trăit până în momentul de față. (Andi SARBU)

Astăzi voi începe să realizez un text referitor la candidatura celui mai iubit caracalean, get-beget, la funcția de primar al municipiului Caracal. V-ați dat seama este, nimeni altul decât, Șerban Cernat, viitorul primar al municipiului Caracal.

Spun acest lucru pentru că sunt convins că el este singura persoană care mai poate aduce acest  municipiu pe un făgaș pe care cu siguranță ni l-am dori cu toții. Nu numai că este caracalean, din câte mi-aduc aminte, nu cred să fi existat un om al locului care să conducă urbea în ultimii 25 de ani, dar și pentru  faptul că în acest oraș s-a dezvoltat profesional având o notorietate la care alții, să fim sinceri, doar visează.

Deși a fost înlăturat mișelește de la conducerea partidului pe care timp de 9 ani l-a condus cu dibăcie, și anume PNL Caracal, el Șerban Cernat are tăria de carcater de a arăta la viitoarele alegeri locale de anul viitor că este singurul om din Caracal care v-a putea să doboare acest flagel numit PSD  care timp, de peste, 20 de ani a acaparat orașul, dar și întreg județul OLT. Independent sau nu, mai este mult până atunci, cred că el, Șerban Cernat poate cu oricine dintre contracandidații săi să poarte o luptă politică, chiar și dură din toate punctele de vedere. Mă refer la candidați cum ar fi: Ion Dinoiu, Liviu Radu, Dan Ciocan, Octavian Stănescu, Eduard Claudiu Ciocăzanu – dacă va mai candida, Vasile Bujor, Cristian Conea și lista poate continua.  Acestea sunt doar câteva nume care mi-au venit în minte, acum, când concep acest text.

Cred că în momentul de față nimeni dintre cei enumerați mai sus în momentul de față nu au o notorietate cum o are Șerban Cernat. Să ne mai aducem aminte că ȘERBAN CERNAT este cel care nu a vrut să se realizeze USL-ul la Caracal. Prețul plătit a fost excluderea sa din toate funcțiile avute în PNL până la aceea dată fatidică de 7 martie,2014. Pentru acest lucru și nu numai, cred și sunt convins că cetățenii caracaleni  ar trebui să țină cont și să-i acorde încrederea necesară pentru a schimba ce alții doar au promis în campanii mărețe, ca și cea din 2012, atunci când PSD-ul avea totul pe mână…ce a urmat este doar, o poveste de cum să povestești nepoților:  Cum să nu faci când ajungi primar în funcție!!!!!!!!!!!!

Ca  o concluzie la cele spuse până acum cred și sunt convins că numai la auzul veștii candidaturii lui Șerban Cerant, fie ca INDEPENDENT sau nu, la mulți ar trebui să le tremure chiloții, ștrampii și mai nou săndăluțele….că de: ”e căldură mare MON’ CHER”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code