Vasile Bujor: „Nu dau interviuri când vor alții, ci când voi considera eu că trebuie să fac acest lucru, cu siguranță, o voi face”

by Andi Sarbu | 14 mai 2015 08:18

Ca urmare a materialelor publicate de noi cei de la www.adevarulcaracalean.ro în legătură cu persoana dlui fost consilier PSD, Vasile Bujor, acesta a ținut să precizeze următoarele:

„Nu mă feresc să  apar în presa locală, însă nu cred că este momentul oportun pentru ca să ies în mod public și să spun ce am de spus, însă cu siguranță o voi face când va fi momentul”.

Tot domnia-sa a ne-a declarat faptul că:

„Tot ceea ce am realizat până acum a fost prin munca mea și pe cunoștiințele mele. Nu dau interviuri când vor alții, ci  când  voi considera eu că trebuie să fac acest lucru, cu siguranță o voi face. Credeți-mă pe cuvânt că am multe să vă spun, însă cred că nu a venit momentul acum”

Noi, cei de la www.adevărulcaracalean.ro ținem să precizăm următoarele:

Materialele realizate nu au fost nicidecum menite pentru a denigra persoana domnului fost consilier local PSD, Vasile Bujor, ci doar au fost un semnal de alarmă pentru toți consilierii locali din cadrul Consiliului Local Caracal, care odată aleși în această funcție de către cetățenii urbei noastre, să știe faptul că sunt persoane publice, care ar trebui să dea socoteală în fața propriilor alegători, referitor la activitatea din cadrul Consiliului Local.

Incă o dată facem apel, cum de altfel am mai făcut, să realizăm interviuri cu domniile lor, la ore fixate de dumnealor, chiar și locații fixate tot de dânșii pentru a nu se specula că suntem de-o parte sau de alta a vreunei baricade. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Source URL: http://www.adevarulcaracalean.ro/vasile-bujor-nu-dau-interviuri-cand-vor-altii-ci-cand-voi-considera-eu-ca-trebuie-sa-fac-acest-lucru-cu-siguranta-o-voi-face/