Voi candida ca și CONSILIER LOCAL, cu riscul să rămân fără loc de muncă

by Andi Sarbu | 25 iunie 2015 13:54

[1]Așa cum v-am anunțat pe pagina mea de facebook, în următoarele rânduri, voi pune capat reactiilor venite din partea dumneavoastra. în legătură cu locul meu de munca si candidatura mea ca INDEPENDENT, pentru un loc de consilier local în cadrul Consiliului Local Caracal. 


Cred că a venit momentul oportun să fac acest lucru!!!

Eu, Andi SARBU, cetățean al acestui oraș, născut, crescut în Caracal, am dorit dintotdeauna să rămân acasă, să pot munci și să mă dezvolt în deplină armonie, în acest minunat oraș.

După cum am mai spus într-un interviu filmat pe www.adevarulcaracalean.ro, am lucrat în PRESA la diferite publicatii locale, județene dar și naționale.
Din anul 2002, Oglinda Romanatiului  (fondator DAN DIACONESCU), Ziarul de OLT (publicatie judeteană de tip săptamânal), Gazeta Oltului, colaborari sporadice, Gardianul, actualmente PUTEREA, cotidianul sportiv – PROSPORT, cotidianul ATAC, și în pozitia de față am siteul meu, www.adevarulcaracalean.ro

13 ani de PRESĂ cu mici întreruperi datorită studiilor (am doua facultati terminate la zi – una de Filologie si alta de Jurnalism si cea de-a treia pe care o urmez acum – Facultatea de Drept), când am fost nevoit să plec pentru a putea supraviețui și eu ca orice om. Insă m-am intors, acasă, pentru că, eu cred că pot să mă realizez aici ca orice tânăr cu perspective în viitor.

Insă cu multe bețe în roate, am reușit să rezist vicisitudinilor, pot spune într-un mod eroic!!! 

De aproximativ trei ani și până în prezent fac parte din echipa Centrului Cultural Municipal Caracal, ca PR (publisher relation) al acestei instituții de cultură caracalene, condusă foarte bine de către managerul Florian Teodorescu.

Fac precizarea că am doar un contract de prestări-servicii și nu sunt angajat permanent în cadrul acestei instituții culturale și nici nu am fost angajat politic, cum mulți încearcă să invoce. CV-ul meu, cred că mă recomandă pentru un astfel de job.

In ceea ce privește candidatura mea ca și consilier local în calitate de INDEPENDENT legat de acest job, consider că nimeni și nimic nu mă poate opri să-mi exprim opinia mea politică, atâta timp cât îmi fac treaba într-un mod onest și cinstit.

In situația în care unii consilieri locali doresc să mi se desfacă contractul, automat familia mea va suferi. Dragii mei, dacă voi rămâne fără loc de muncă, repercusiunile se vor abate asupra soției si viitorului meu copil. Dumneavoastră ce părere aveți? Eu știu că ei trebuie să ajute populația și nicidecum să o destabilizeze, fiindcă ei depun un juramant ca fiind permanent in slujba cetațenilor și sunt obligați prin lege sa apere interesele si nevoile lor.

Cred în continuare cu tărie că trăim într-o țară democratică și unde dreptul la libera exprimare este consfințit în Constituția României, precum și opinia politică a fiecăruia dintre noi.

Imi asum acest risc pentru ca ma astept la ORICE, dar eu tot voi candida și nu voi da înapoi!  Nu imi este frică decât de Dumnezeu!!!

Endnotes:
  1. [Image]: http://3.bp.blogspot.com/-JGZETpGQEFg/VXcWCUn2TNI/AAAAAAAAB2o/Aj-OaFTKtHQ/s1600/1908127_762372040548614_2202206985732946623_n.jpg

Source URL: http://www.adevarulcaracalean.ro/voi-candida-ca-si-consilier-local-cu-riscul-sa-raman-fara-loc-de-munca/